En takspecialist

Vi är stolta över vårt rykte som pålitliga takspecialister. Vår expertis sträcker sig över olika typer av takmaterial och tekniker, vilket gör oss till en mångsidig partner för ditt projekt. Vi tar hand om allt från mindre reparationer till komplexa takrenoveringar, och vi utför varje uppgift med stolthet och yrkeskunnighet.

En trygg partner

Våra kunder är vårt främsta fokus och vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer baserade på ömsesidig respekt och förtroende. När du väljer Takeliten kan du vara säker på att du har valt ett företag som bryr sig om dig och ditt takprojekt.

Erfarenhet & ambition

Vi som jobbar på takeliten har en lång erfarenhet från tak – och byggbranschen. Vi träffades en dag för ca tre år sedan på en bit mat och började diskutera om våra olika erfarenheter från branschen. Vi alla hade givetvis olika erfarenheter från bolagen vi arbetat hos tidigare men vår allas gemensamma nämnare blev ”Vi kan göra det bättre. – Vi kan verkligen leverera kvalitet till kunderna”. På den vägen föddes idén om Takeliten. 

Kontakta oss